Sign Up
INT SOCIAL a place to meet old and NEW friends without restrictions.

Saucony-orkanen är bara en av saucony skor rea mest populära, välskötta löpskomodeller. I ett nötskal är det erkänt för pålitlig stabilitet, oförmöglig komfort och övergripande prestanda som du kan lita på. Det är också en fantastisk sko för dem som söker rörelsekontroll och kräver också tillräcklig komfort. Detta är ett perfekt alternativ för blygsamma överpronatorer som också är känsliga för känslan av fötterna medan de bär på skor. För att ge dig dessa utmärkta fördelar, kombinerar Saucony Hurricane-manskläderna superba och exklusiva Saucony-teknologier.

Saucony ger oss ett nytt Perf Pack som placerar saucony skor dam front och center. Består av två färgvägar av Shadow 6000, båda paren är konstruerade av perforerade läder och mocka överdelar för en ren estetik. Ett par är gjorda i svartvitt på den övre med vit kontrasterande på tung- och hälvarumärken, innerfodret och mellansolen. Det andra paret har vit på majoriteten av den övre med svart placerat på spjutspetsen, hälen och tungan. Båda paren är sedan färdiga med gummisubstrat.

Skos mellansula skapas med SSL EVA med dubbla densiteter, vilket ger en effektiv återhämtning för att ge dig en extra boost när du kör. Detta prestationsförbättrande element är en av de främsta anledningarna till att orkanen är en älskad sko. Den har en Ortholite innersula som ökar komforten med alla steg och samtidigt ger dig extra kraft. Mellansolen ökar också inte vikten på skodon, därför är orkanen skor förvånansvärt lätta för de funktioner som de tillhandahåller. De använder också gummi av hög kvalitet i framfoten och bakfoten. Hurricane 10 använder sig av saucony skor sverige gummifötter för utmärkt grepp och XT600 gummibackfoot för förbättrad nötning. Yttersålen är alternativt tillverkad med blåst och kolgummi.
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above