Sign Up
INT SOCIAL a place to meet old and NEW friends without restrictions.

Fra sin oprindelse som ydmygt sportsudstyr hele vejen igennem til sin nuværende status som et Adidas Superstar Slip On Dame streetwear-hæfteklamme er Superstar uden tvivl det mest ikoniske sneaker-design nogensinde. Efter en fin karriere i major league basketball i 1970'erne ankom skoens gyldne æra i 80'erne, da den befandt sig i spidsen for urban mode og hip-hop. I løbet af fire årtier har Superstar-skoen formået at forblive ægte.
Adidas Ozweego Orange Women's fortsætter sin genopfinde af den ikoniske RS Ozweego-løber og afslører en eksklusiv, begrænset udgave, rød-hvid-blå-version til fejring af uafhængighedsdagen. Skoen er en opdatering af RS Replicant Ozweego, den dekonstruerede stil først set til foråret/sommeren 2019.
Adidas Originals White And Navy Falcon Sneakers-silhuet er en af ​​de mest interessante silhuetter, der blev debut i år. Adidas arkiver er fyldt med næsten 70 år værd af imponerende fodtøjsinnovation og -historie, og Falcondorf blev begravet i 90'ers sektion. Planen om at genstarte skoen er relativt ny, for selv for halvandet år siden havde adidas ingen intentioner om at bringe skoen tilbage. Siden da har fars sko overtaget, og mærket har måttet tilpasse sig.
Oprettet af Adidas 'partner kemikalieproduktion selskab Adidas Stan Smith Velcro Dame Blå, BOOST teknologi giver enestående energi-returnerende egenskaber. Faktisk hævder Adidas, at BOOST har det højeste energiafkast i fodtøj i dag, og på grund af dette udstyrer de mange Adidas-modeller med innovative BOOST.
https://www.brightssko.com/
All times are GMT -5. The time now is 11:38 am.